منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مصرف کنندگان با مصرف محصولاتی سالم در پی علمی شدن تولید و بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی خیالی آسوده خواهند داشت.
وي تشريح کرد: از طرفي محصول توليدي را انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي ادامه داد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند.
وي یادآور شد: معيار و استانداردهاي فني براي توليد محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سليقه خود محصولات را توليد مي کنند.