دژنراسیون ماکولا یکی از مهم‌ترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی می‌تواند خطر این بیماری را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد.

حسین اسلامیان متخصص بیماری‌های چشم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: دژنراسیون ماکولا یک بیماری مزمن و پیشرونده است که به ویژه در افراد مسن و سالمند دیده می‌شود. 

وی گفت: در بیماری دژنراسیون ماکولا، لکه زرد یا ماکولا که قسمت حساس به نور در شبکیه چشم بوده و مسئول دید مستقیم و کارهایی نظیر خواندن، نوشتن و رانندگی است، دچار تخریب شده و خطر نابینایی افزایش می‌یابد. 

اسلامیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از دژنراسیون ماکولا، تاکید کرد: این بیماری یکی از مهم‌ترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی می‌تواند خطر آن را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد. 

وی یادآور شد: برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف ویتامین‌هایی نظیر ویتامینA، C، E که به مقدار زیادی در اسفناج، ذرت، هویج، زرده تخم مرغ، شیر، جگر، سویا، جوانه گندم و انواع مختلف کلم وجود دارد، می‌تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. 

اسلامیان افزود: مصرف منظم میوه‌ها و سبزی‌ها نیز در پیشگیری از بیماری دژنراسیون ماکولا، بسیار موثر و با اهمیت است. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار