دکتر ملیکا پژوهش متخصص اکولوژی گیاهان دارویی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اساس آویشن دارای خواص ضد قارچ، ضد باکتریایی، آنتی اکسیدان، نگهدارنده طبیعی غذا و تأخیر دهنده پیری است.
وی افزود: روغن آویشن ضد اسپاسم و ضد نفخ است و نیز تیمول موجود در این روغن، برای آلودگیهای قارچی و انگلی(کرم قلابدار) استفاده می شود.
این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین این روغن گیاهی در دهان شویهها، محلولهای غرغره، خمیردندانها، صابونها و فرآوردههای ضد عفونی کننده مصرف شده است.
پژوهش یادآور شد: تیمول به عنوان یک ضدعفونی کننده روی زخم و جوشها مصرف میشود و گاهی نوع ید دار آن توسط متخصصین پوست به عنوان یک ماده متوقف کننده رشد باکتری و از بین برنده قارچ به صورت پودر، لوسیون و پماد مصرف میشود.
انتهای پیام/