"بیماران قلبی" نباید با مصرف مواد غذایی حاوی آهن غلظت خون را افزایش دهند.

دکتر فتانه حاج کرمی فوق تخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برخی افراد با تصور کم خونی نباید مواد غذایی حاوی آهن را به وفور مصرف کنند، اظهار داشت: استفاده بیش از حد آهن موجب افزایش غلظت خون، بروز سکته و اختلالات قلبی می‌شود.

وی افزود: همچنین بیماران مبتلا به  فشار خون بالا نیز باید از مصرف مواد غذایی که موجب افزایش غلظت خون می‌شود پرهیز کنند چون فشار خون خود عاملی برای بروز "سکته قلبی" است.

این متخصص گفت: افراد با زمینه غلظت خون باید رژیم غذایی به ویژه آهن را کنترل کنند تا ریسک خطر در آنان کاهش یابد.

حاج کرمی تصریح کرد: مصرف مواد غذایی ترش موجب کنترل شرایط و مانع از افزایش غلظت خون می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار