
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ برداشت جو در این شهرستان از ابتدای اردیبهشت آغاز شده و تا نیمه اول خرداد ادامه دارد.
کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی گفت: امسال 600هکتار از زمین های آبی و بیش از 7000هکتار از زمینهای دیم این شهرستان به کشت جو اختصاص یافته که به علت کاهش بارندگی در بهار و پرکندگی بارش فقط 5000 هکتار از محصولات جو دیم قابل برداشت است .
کاظمی، میزان تولید جو دیم را یک تن درهکتار وجو آبی را 3تن در هکتار اعلام کرد.
به گفته وی، پیش بینی می شود کشاورزان خنجی امسال 6000تن محصول جو برداشت کنند.
انتهای پیام/ش