به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری هنرمند دهه 60 کشور که کودکان ونوجوانان فراوانی را جذب خود می کرد امروز در حاشیه مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی مطبوعات ،خبرگزاری ها و رسانه های مجازی کشور که به میزبانی مازندران در ساری برگزار شد گفت : با وجود اینکه چند سالی است مورد بی مهری برنامه سازان حوزه کودک و نوجوان کشور قرار گرفتم اما هنوز عاشقانه کودکان و نوجوانان را دوست دارم و با آنها در ارتباط هستم.
شهرام لاسمی (قلقلی) معروف دهه 60 که با عمو قناد(مجید قناد)
تلویزیون کار می کرد گفت: برنامه های دهه های 60 به دلیل جذابیت و محتوای مناسب مخاطبان بیشتری را در مقایسه با این سال ها جذب می کرد .
وی گفت: به دلیل بی مهری برنامه سازان حوزه کودک و نوجوان چند سالی به جای کار هنری پس از 30سال خانه نشین شدم و به نوعی بیکار و مشغول خانه داری هستم .
این هنرمند درباره بهترین خاطرات شیرین و تلخ هنری خود در سال هایی که به عنوان ققلی فعالیت می کرد گفت : بودن با کودکان و نوجوانان بهترین خاطره دوران هنری من بوده و دوری از اجرا برای کودکان و نوجوانان بد ترین و تلخ ترین خاطره هنری من در این سالها ست .
شهرام لاسمی خاطرنشان کرد : به دلیل جذاب نبودن و کم محتوا بودن برنامه های ویژه کودکان و نوجوانان در سال های اخیر کودکان و نوجوانان به شبکه های ماهواره ایی بیشتر علاقمند ی نشان می دهند .
این هنرمند کشور درباره آغاز کار هنری خود نیز گفت کار هنری را از دوره دبیرستان با شرکت در گروه های نمایش آغاز کردم و به صوت حرفه ای از سال 1360 درتلویزیون مشغول و با اجرا به صورت پانتومیم به همراه عمو قناد مشغول شدم .
وی در پاسخ به این پرسش چرا ادامه تحصیل نداده گفت : دیپلم هستم اما 30 سال تجربه هنری دارم و برای کودکان و نوجوانان برنامه اجرا می کردم .
این هنرمند معروف دباره ی کشف استعداد های هنری خود نیزگفت ابتدا از دوران دبیرستان عضو گروه نمایش شدم ونخستین بار در نمایش تاتر در نقش آکروبات شرکت کردم که علاالدین رحیمی یکی از کارگردانان مرا دید و از من دعوت کرد که در یک تله فیلم به نام رویا های احتکارالاسلطان نقش ایفا کنم و بعد از آن نیز امیر سماوات، هرمز هدایت عماد فاضل و... کارگردانی بودند که با آنها کار کردم.
اوگفت: من لبخند کودکان و نوجوانان را که در زمان اجرای بی کلام من بر چهره معصومشان نقش می بست را هیچ وقت فراموش نخواهم کرد.
شهرام لاسمی متولد 1343 اهل دماوند ساکن تهران هنوز مستاجر و دارای دو فرزند پسرو دختر است/ش.