رواج برخی میان وعده های ناسالم غذایی دغدغه ای اساسی برای متخصصان تغذیه شده است.

دبیر نخستین همایش ملی میان وعده های غذایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد گفت :نقش تغذیه در حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت زندگی افراد جامعه به خوبی شناخته شدده و ارزش غذایی میان وعده هاوغنی سازی آن ها ازجمله رویکرد های مهم علم و صنعت تغذیه می باشد.

سید علی اکبر شمیان افزود:میان وعده های سالم و فرهنگ مصرف صحیح آن از موضوعات مورد چالش سال های اخیر بوده است.از سویی با توجه به تنوع طلبی مصرف کنندگانرقابت زیادی برای عرضه فراورده های غذایی نوین و منحصر به فرد در بین تولید کنندگان وجود دارد.

رییس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه رواج این میان وعده های ناسالم غذایی دغدغه ای اساسی برای متخصصین تغذیه شده است گفت :.بر این اساس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی با درک اهمیت موضوع در نظر دارد، اولین همایش ملی میان وعده های غذایی را با حمایت مراکز علمی _پژوهشی وصاحبان صنعت غذایی استان با حضور متخصصین صنایع غذایی ،تغذیه علوم اجتماعی و آموزشی برگزار نماید.

سید علی اکبر شمیان بیان کرد:این همایش در هفت محور فرمولاسیون وتولید افزودنی های غذایی،بسته بندی، کنترل کیفیت و ایمنی تغذیه و مصرف فرهنگ، فناوریهای زیستی وتولیدات ارگانیک در تاریخ 10و11اردیبهشت سال جاری در مشهد برگزار می شود.

وی افزود:کارگاه های همایش به صورت تئوری وعملی طی سه روز 8،9،10اردیبهشت ارائه خواهد شد، و همچنین در حاشیه برگزاری همایش نمایشگاه جنبی شامل معرفی محصولات کارخانه جات برتر استان غرفه سوغات،غرفه میان وعده های سنتی و فراسودمند نیز پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود. /س

 

برچسب ها: تغذیه ، متخصصان ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.