قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: گاوهای شیری برای داشتن سلامت و قدرت تولید باید مقدار مناسبی علوفه مصرف کنند.

رضا ثقلینی  در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران تبریز  افزود: رونق اقتصادی و افزایش سوددهی برای دامدار نیز با تغذیه بهینه گاوهای شیری قابل پیش بینی است.

وی تشریح کرد: هدف از تغذیه صحیح گاو شیری، تولید شیر بیشتر و حفظ سلامت دام است.

 ثقلینی ادامه داد: روش مناسب تغذیه دام، استفاده از مقدار مناسب علوفه و کنسانتره است.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: بهترین علوفه ها هم نمی توانند تمام نیاز بدن گاو شیری را تامین نمایند، بنابراین برای فراهم آوردن مواد لازم باید از کنسانتره ها در تغذیه گاو شیری استفاده نمود.

وی اظهار داشت: دامداران  می توانند برای به دست آوردن بهترین میزان تولید در گاو شیری  60 درصد کنسانتره و 40 درصد علوفه(یونجه، کاه، ذرت سیلویی)را به گاو بخوانند.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: خوراندن بیش از 60 درصد کنسانتره (آرد جو، سبوس، تفاله چغندرقند)به گاو شیری باعث کم شدن تولید، کم شدن درصد چربی، ناراحتی گوارشی و مشکلات تغذیه ای می شود.

ثقلینی تاکید کرد: تغذیه درست و مطلوب علاوه بر افزایش تولید شیر شرایط مساعدی را برای زایش و پرورش گوساله های سالم ایجاد خواهد کرد.
 
انتهای پیام/ش
برچسب ها: قدرت ، تولید ، گاو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.