یک روانشناس گفت: وسواس تا اندازه‌ای در همه‌ی افراد وجود دارد و مصداق‌های آن در شک و تردید، عدم قدرت در تمرکز فکری و تصمیم‌گیری و فراموشی دیده می‌شود.

معصومه اسماعیلی، روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: یک خانم به عنوان همسر و مادر در زندگی خانوادگی در کانون خانواده می‌تواند بیشتری اثر را داشته باشد و در مورد مسئله وسواس می‌تواند باعث پیامد‌هایی در زندگی خانوادگی شود و روی همسر و فرزندانش، زندگی خصوصی و خانوادگی و اجتماعی و آینده آنان موثر باشد.

وی افزود: یک خانم وسواس در زندگی مشترک ممکن است دچار وسواس فکری، کش و خیانت باشد و مدام این احساس را داشته باشد که همسرش به او خیانت می‌کند و باعث از هم پاشیدگی کانون خانواده شود.

وی اظهار داشت: امکان دارد وسواس به صورت احساس تقصیر و گناه در کار‌ها و اعمال خطا و اشتباهاتی که در زندگی رخ داده بروز کند که هر اشتباهی از جانب هر یک از اعضا هم اگر باشد، فرد خودش را مقصر بداند و گناه را به گردن خود بیندازد.

وی تاکید کرد: مادرانی که بیش از حد از سرزنش و تنبیه و تحقیر می‌کنند، زمینه ساز وسواس کودکانشان در آینده می‌شوند. 

اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: مادران وسواس، حساس و کمال جو هستند. به صورت ناخودآگاه زمینه را برای وسواسی شدن فرزندانشان آماده می‌کنند. خانم‌های وسواس که ضابطه مندند و همه چیز را دقیق می‌خواهند و انعطاف پذیری کمتری در زندگی و تربیت فرزند دارند و تربیت خشک و مقرراتی دارند در پیدایش و گسترش این بیماری در فرزندانشان موثرند.

انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار