دومین جشنواره ملی موسیقی "مرزداران غیور"با شرکت 15 گروه موسیقی از سراسر کشور،از روز دوشنبه( اول اردیبهشت) در سرپل ذهاب آغاز به کار می کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

آرشام خرسندپور معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: برای حضور در این جشنواره بیش از 60 گروه موسیقی درخواست اجرا دادند که در نهایت 15 گروه به بخش مسابقه جشنواره راه پیدا کردند.

وی افزود: گروه‌های راه پیدا کرده به بخش مسابقه جشنواره ازاستانهای آذربایجان غربی، لرستان، همدان، بوشهر، خراسان جنوبی، کردستان و کرمانشاه می باشند.

به گفته خرسندپور گروه های موسیقی از فردا در سه رشته موسیقی سنتی، مقامی و محلی به رقابت خواهند پرداخت و از گروه های برتر در روز اختتامیه جشنواره (سوم اردیبهشت) طی مراسمی تجلیل خواهد شد.

وی افزود: از مجموع گروه‌های شرکت کننده دو گروه "آفتاب طلایی" از استان لرستان و "هارپ"از استان آذربایجان غربی، ساعت 18 روز پنجشنبه (چهارم اردیبهشت) در تالار انتظار کرمانشاه اجرای برنامه خواهند داشت.

خرسندپور بهای بلیت های این کنسرت را 10 و 15 هزار تومان عنوان کرد و گفت: علاقمندان می توانند بلیت های کنسرت را از دفتر انجمن موسیقی کرمانشاه واقع در تالار شهید آوینی و "هنرکده امیر" واقع در پاساژ سروش تهیه کنند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، ملی ، موسیقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.