وی افزود: میان وعدهها میتوانند سطح قند خون فرد را افزایش دهند و یا کنترل نمایند چرا که فرد در بین ساعات روز و مشغلههای کاری خود کالری دریافتی از وعده اصلی را میسوزاند و نیاز به یک منبع غذایی پیدا میکند ولی در حالت کلی بهتر است که افراد نان و پنیر و سبزی و یا گردو را در میان وعده خود جای دهند و کارگردان و کارمندان هم اگر به دلیل در دسترس نبودن نان مجبور به مصرف غذاهای دیگر شدند، میتوانند از میوهها، خرما، شیر و یا بیسکویتهای حاوی سبوس استفاده کنند.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: از علائم افت قند خون میتوان به سردرد، سرگیجه، بیحالی، لرزش اشاره کرد.
توصیه میشود، قبل از رسیدن به این علائم حتما سطح قند خون را در حد متعادل نگه دارند.
انتهای پیام/