قسمت های مورد استفاده در گیاه پیچک معمولا برگ و ساقه های جوان است و معمولا در اوابل فصل بهار زمان برداشت آن است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


این گیاه که دارای برگ‌های باریک شبیه تره است و جوشانده آن برای رفع ترش‌ کردن معده و تلخی دهان مؤثر است.

معمولا این گیاه را به صورت خام یا بورانی و یا به صورت یک نوع نان محلی به نام کلانه مصرف می کنند.

کلانه

پیچک را خورد کرده و مقداری نمک به آن می زنند سپس خمیر را آماده کرده و پهن می کنند ومقداری از پیچک خورد شده را داخل آن می ریزند.و لبه های آن را روی هم می گذارندو سپس آن را داخل تنور یا روی ساج می گذارندتا پخته شود بعد داخل روغن حیوانی له می کنند ومصرف می کنند./س


برچسب ها: کرمانشاه ، گیاه ، پیچک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.