وی میانگین برداشت گندم در هر هکتار را سه تن اعلام کرد و افزود : تا پایان فصل برداشت بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تن گندم رقم چمران و دروم از مزارع بخش رودخانه شهرستان رودان برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودان گفت : این شهرستان رتبه دوم استان را در سطح زیر کشت و تولید این محصول به خود اختصاص داده و یکی از مناطق مهم در زمینه تولید گندم آبی در هرمزگان می باشد.
مرشدی تعداد بهره برداران در زمینه تولید این محصول در منطقه را ۱۱۰ نفر اعلام کرد و افزود : کاشت گندم بصورت رسمی از سال ۸۳ با سطح زیر کشت ۱۵۰ هکتار در این شهرستان آغاز شد که امروزه با استقبال کشاورزان و توسعه چتر حمایتی دولت ، سطح زیر کشت این محصول به یک هزار و ۱۳۰ هکتار افزایش یافته است.
برداشت گندم تا اوایل خرداد ادامه دارد .
مرشدی با بیان اینکه بیشتر مزارع گندم منطقه به روش غرق آبی آبیاری می شود ، گفت : هم اکنون ۸۳۰ هکتار از اراضی و سطح زیر کشت این محصول در شهرستان به روش غرقابی و ۳۰۰ هکتار دیگر نیز به روش بارانی آبیاری می شود.
پارسال از ۸۵۰ هکتار سطح زیر کشت در شهرستان رودان بیش از دو هزار و ۵۰۰ تن گندم برداشت و به بازار مصرف عرضه شد./س