مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در حال حاضر در کردستان 50 واحد گلخانه‌ای فعال وجود دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج،پورحبیبی با اشاره به اینکه این تعداد واحد گلخانه‌ای در سطح 134 هزار مترمربع احداث شده است، گفت: تولیدات سالانه این واحدها یک هزار و 279 تن محصول است.
وی با بیان اینکه بیشتر محصولات تولید شده در گلخانه‌های استان را خیار و گوجه فرنگی تشکیل می‌دهد، افزود: سال گذشته 70 میلیون تومان کمک‌های ویژه به گلخانه‌داران کردستان اعطا شده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه سال گذشته مجتمع گلخانه‌ای با پنج واحد در روستای پیرغنی شهرستان بانه احداث شده است، اضافه کرد:دو واحد دیگر نیز از محل اعتبارات بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده است.
پورحبیبی با بیان اینکه از محل تسهیلات طرح توسعه کشاورزی کردستان 13 واحد گلخانه‌‌ای در سطح 42 هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر 3.5 میلیارد تومان به تصویب رسید، گفت: واحدهای گلخانه‌ای یاد شده هم اکنون در استان در دست احداث است که در سال 93 به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با اشاره به به اصلاح و بازسازی سه واحد گلخانه در سطح 9 هزار مترمربع در کردستان طی سال گذشته افزود: برای اصلاح و بازسازی این واحدها اعتباری بالغ بر 565 میلیون ریال هزینه شده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه احداث هشت واحد گلخانه‌ای در سطح 20 هزار مترمربع  در شهرستان‌های مختلف کردستان در دست احداث است،اضافه کرد: این تعداد واحد گلخانه‌ای با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان در دست احداث است.
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.