به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،گودرز باقری فر افزود: حوزه فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به منظور احیاء و اصلاح مراتع و جنگلها اقدام به اجرای پروژههایی نظیر کوپهکاری، بذرپاشی، ذخیره نذورات آسمانی، غنی سازی جنگلها، احداث پارکهای جنگلی و کشت و توسعه گیاهان دارویی در سطح مراتع و جنگلها کرده است.
وی اظهار کرد: در سال گذشته در 3000 هکتار از عرصههای منابع ملی استان، کشت و توسعه گیاهان دارویی صورت گرفت. برای جلوگیری از خطر انقراض گیاهان دارویی در 1800 هکتار و در مراتع 1200 هکتار عملیات کشت و توسعه گیاهان کوهی و دارویی در منابع طبیعی استان انجام شد.
معاون اداره کل منابع طبیعی کهگیلیویه و بویراحمد بیان کرد: بیلهر، چاشیر خوراکی، تره کوهی، کلوس، آنغوزه، باریجه و سایر گونههای گیاهی که در برنامه غذایی روزانه افراد قرار میگیرد از جمله گیاهان کوهی و دارویی هستند که برای جلوگیری از خطر انقراض آنها، کشت و توسعه آنها در منابع طبیعی استان انجام شده است.
باقریفر اضافه کرد: انتظار داریم مردم استان در خصوص توسعه فرهنگ استفاده بهینه و اصولی از منابع طبیعی که متعلق به نسل آینده است کوشا باشند و دربرخورد با این محبت الهی با ملایمت و ملاطفت رفتار کنند واز تخریب اراضی منابع ملی وبرداشت بیرویه گونههای مرتعی خودداری کنند.
انتهای پیام/م