مهشید محمدی زادگان کارشناس و مشاور تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شکلات دارای مادهٔ آنتی اکسیدان به نام فلاونوئید است که سلولهای بدن را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند و روند پیر شدن سلولها را به تاخیر میاندازد و در نتیجه از بروز بیماریهایی چون سرطان، دیابت و بیماریهای قندی پیش گیری میکند.
وی افزود: مصرف کاکائو و شکلات تلخ بالاتر از شکلاتهای معمولی است و مقدار آنتی اکسیدان آن هم بالاتر است مصرف شکلات تلخ نسبت به شکلات ترکیبی بیشتر توصیه میشود چرا که شکلاتهای ترکیبی دارای قند، چربی، و افزونیهایی هستند.
شایان ذکر است: افرادی که رژیمهای کاهش وزن دارند باید بدانند که مصرف شکلات تلخ در برنامهٔ غذایی آنها آزاد نیست چرا که حاوی مقدار چربی بالایی است و کالری بالایی به بدن میرساند.
این کارشناس تغذیه اظهار داشت: مطالعات نشان داده که شکلات دارای خاصیت ضد انعقادی خون است و این اثر ضد انعقادی بعد از گذشت دو ساعت از مصرف آن بر بدن نمایان میشود.
وی در پایان گفت: شکلات باعث احساس شادی و نشاط در افراد میشود مصرف شکلات شیری، سفید یا نوشیدن شیر کاکائو اثرات مفید شکلات را ندارد.
انتهای پیام/