مصرف شکلات‌های متنوع می‌تواند موجب تشدید بیماری‌های قلبی شود اما با مصرف به اندازه می‌توان تا حدود زیادی جلوی این مشکلات را گرفت.

مهشید محمدی زادگان کار‌شناس و مشاور تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شکلات دارای مادهٔ آنتی اکسیدان به نام فلاونوئید است که سلول‌های بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و روند پیر شدن سلول‌ها را به تاخیر می‌اندازد و در نتیجه از بروز بیماری‌هایی چون سرطان، دیابت و بیماری‌های قندی پیش گیری می‌کند. 

وی افزود: مصرف کاکائو و شکلات تلخ بالا‌تر از شکلات‌های معمولی است و مقدار آنتی اکسیدان آن هم بالا‌تر است مصرف شکلات تلخ نسبت به شکلات ترکیبی بیشتر توصیه می‌شود چرا که شکلات‌های ترکیبی دارای قند، چربی، و افزونی‌هایی هستند. 

شایان ذکر است: افرادی که رژیم‌های کاهش وزن دارند باید بدانند که مصرف شکلات تلخ در برنامهٔ غذایی آن‌ها آزاد نیست چرا که حاوی مقدار چربی بالایی است و کالری بالایی به بدن می‌رساند. 

این کار‌شناس تغذیه اظهار داشت: مطالعات نشان داده که شکلات دارای خاصیت ضد انعقادی خون است و این اثر ضد انعقادی بعد از گذشت دو ساعت از مصرف آن بر بدن نمایان می‌شود. 

 وی در پایان گفت: شکلات باعث احساس شادی و نشاط در افراد می‌شود مصرف شکلات شیری، سفید یا نوشیدن شیر کاکائو اثرات مفید شکلات را ندارد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.