گفتنی است، پزشکان در تحقیقات خود دریافتهاند آنتی اکسیدان موجود در کاکائو میتواند موجب کاهش وزن و همینطور قند خون افراد شود.
بررسیها نشان میدهند، پزشکان البته هشدار میدهند شکلات مورد استفاده در این خصوص باید شکلات تلخ و با درصد کم شکر و شیرین باشد.
شکلات تیره همچنین دارای خواص دیگری مانند بهبود تمرکز، کاهش اشتها، کاهش فشار خون و نیز افزایش سلامت قلب است.
دانشمندان وجود ماده آنتی اکسیدان موسوم به flavanols در مادهی اصلی تشکیل دهندهی شکلات تلخ که همان کاکائو است را علت اصلی مفید بودن این خوراکی برای بدن معرفی کردهاند.
دانشمندان همچنین دریافتهاند باکتریهای مفید موجود در روده مانند بیفید و باکتریومها و باکتریهای اسید لاکتیک در هنگام جذب شکلات تیره خورده شده توسط فرد رشد بیشتر نموده و از تحمیز آنها نوعی مواد ضد التهابی مفید برای بدن ساخته می شود.
این مواد ضد التهابی می توانند قلب و عروق را از آسیب دیدن محافظت نمایند.
انتهای پیام/