بیشتر افراد تصور می‌کنند خوردن شکلات باعث افزایش قند خون می‌شود اما مطالعات جدید نشان می‌دهند این خوراکی سیاه رنگ در کنار تمام مواد قندی می‌تواند برای بیماران دیابتی مفید باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با تجویز شکلات به بیماران دیابتی دریافتند که مصرف مقدار مشخصی از این ماده غذایی در روز موجب کاهش قند خون و سطح کلسترول بدن می‌شود.

گفتنی است، شکلات تلخ و شکلات‌هایی که بیش از نصف مواد تشکیل دهنده آن مواد خام شکلات است موجب تنظیم "سیستم گردش خون" در بدن می‌شود و می‌تواند قند خون را در دیابتی‌ها کنترل و آن را کاهش دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، شکلات با ترشح نوعی هورمون در بدن میزان انسولین در خون را کنترل می‌کند و فعالیت‌های کبد را بهبود می‌بخشد.

دانشمندان در تلاش‌اند تا با ساخت داروهای خوراکی برای دیابتی‌ها با طعم‌ها و مزه‌های خوشمزه و متفاوت بنا به سلیقه و ذائقه هر بیمار داروی متناسب برای او را تجویز کند تا در کنار مصرف خوراکی‌های شیرین نیازهای دارویی بدن نیز تامین شود.

انتهای‌پیام/

برچسب ها: دیابت ، شکلات ، قندخون ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار