نقش ژن‌ها در سلامت و یا بیماری در افراد را نباید نادیده گرفت، ژن‌ها حتی در تناسب اندام نیز نقشی موثر دارند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران دریافته‌اند مصرف غذاهای پرچرب و سرخ شده در افرادی که دارای ژن چاقی هستند سبب ایجاد چاقی و اضافه وزن می‌گردد. 

گفتنی است، پزشکان وجود ژن چاقی را سبب چاقی و عدم وجود این ژن را سبب بودن وزن متناسب در افراد حتی با وجود داشتن رژیم غذایی نامناسب معرفی کرده‌اند. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران این نتایج را با بررسی بر روی ۳۷ هزار زن و مرد داوطلب شرکت کننده در آزمایش‌های مرتبط با رژیم غذایی بدست آورده‌اند. 
افرادی که دارای ژن چاقی هستند که برابر بیشتر از افرادی که این ژن را ندارند در اثر مصرف غذاهای سرخ کرده در طول هفته با چاقی مواجه می‌شوند. 

پژوهشگران به ویژه به افرادی که دارای ژن چاقی هستند توصیه اکید می‌نمایند از مصرف غذاهای سرخ کرده به میزان زیاد خودداری نمایند. 

کشف ژن چاقی در افراد از طریق آزمایش خون و همینطور غربالگری اعضای خانواده به لحاظ چاقی امکان پذیر است. 

ژن چاقی و به دنبال آن اضافه وزن در افراد سبب ابتلا به بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر همانند دیابت، فشار خون بالا و حتی سرطان می‌گردد. 


انتهای پیام /
برچسب ها: ژن ، بدنسازی ، چاقی ، تغذیه ، غربالگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار