محمدباقر صدري در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:
با توجه به اينكه بيشتر نانهاي مصرفي در كشورمان سنتي است و هنوز نان
صنعتي نتوانسته به طور گسترده جايگزين نان سنتي شود بايد در طبخ نان سنتي و
كاهش ضايعات و دورريز در آن تلاش كرد.
عضو انجمن اقتصاددانان
ايران تصريح كرد: در نانهاي سنتي برخلاف نانهاي صنعتي وجود ماشينآلات
چندان نقش مهمي در بهبود كيفيت نان ندارد، بنابراين بايد آموزشهاي لازم در
تهيه خمير نان و عدم استفاده از جوش شيرين صورت پذيرد و با نظارت مسئولان
مربوطه ميزان ضايعات كمتر شود.
وي افزود: در بسياري از كشورها در
نانهاي صنعتي هيچگونه دورريز و ضايعاتي وجود ندارد در حالي كه بر خلاف
ديگر كشورها در كشور ما ضايعات نان صنعتي وجود دارد.
صدري با بيان
اينكه با اجراي طرح هدفمندي يارانهها و افزايش قيمت نان خوشبختانه ميزان
ضايعات و دورريز نان نسبت به سالهاي گذشته كمتر شده است اظهار داشت: در
حوزه نان نيازمند سياستگذاريهاي لازم هستيم چرا كه با واردات 7 الي 8
ميليون تني گندم و افزايش قيمت گندم در بازارهاي جهاني با مشكل مواجه
خواهيم شد.
عضو انجمن اقتصاددانان ايران تصريح كرد: در حوزه
ماشينآلات صنعتي هم نيازمند فرهنگسازي هستيم تا با گسترش ماشين آلات
استاندارد و با كيفيت، پخت نان صنعتي مورد استقبال و سرمايهگذاري بيشتر
واقع شود.
وي خاطرنشان کرد: بايد تلاش كرد تا با فرهنگسازي در زمينه مصرف و بهبود كيفيت نان سنتي به خصوص نان لواش ضايعات كمتر شود.
انتهاي پيام/