استاندار خراسان رضوی گفت: نباید غذاهای سنتی و ایرانی به فراموشی سپرده شوند.


 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، محمود صلاحی در مراسم رونمایی از نان با ماندگاری بیش از یک‌ماه در حاشیه نمایشگاه و جشنواره ضیافت غذا و نان با بیان این مطلب که امروز غذاهای فرنگی در حال ترویج است افزود: این غذاها بد نیست ولی نباید ترویج آنها به‌ گونه‌ای باشد که غذاهای سنتی و ایرانی به طور کامل به فراموشی سپرده شوند.

وی با اشاره به جذابیت غذاهای سنتی و ایرانی برای گردشگران خارجی افزود: با توجه به این که مشهد مقدس ویترین نظام جمهوری اسلامی است باید هتل‌ها و رستوران‌های شهر توجه داشته باشند که تنها به چند غذای ایرانی اکتفا نکنند و تا می‌توانند غذاهای سنتی و ایرانی را ترویج داده و معرفی کنند.

صلاحی با بیان این که اسراف نان کفران نعمت است، طرح ماندگاری نان تا یک‌ماه را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که باید همواره به آن توجه داشت کاهش ضایعات نان و عدم اسراف نان است که این طرح نیز در همین راستا است/س


برچسب ها: استاندار ، خراسان ، رضوی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.