پیمان عزیزمحمدی فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هنگامی که اختلالات مزمن در زمینه عدم تحمل گلوکز و مقاومت انسولین، افزایش چربی و فشار خون پدید میآید و به هم مرتبط میشوند، آنها را به عنوان سندرم متابولیک (سوخت و ساز) میشناسند.
وی با بیان اینکه سندرم متابولیک ارتباط نزدیک و مستقیمی با الگوهای نامناسب زندگی دارد، تصریح کرد: الگوهای تغذیهای نامناسب به ویژه مصرف چربی زیاد و همچنین مصرف مواد بسیار شیرین و نمک زیاد به طور معنی داری میتوانند خطر سندرم متابولیک را افزایش دهند.
عزیزمحمدی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به سندرم متابولیک در جهان، تاکید کرد: براساس گزارشهای جهانی، ۵۰ میلیون نفر در دنیا به سندرم متابولیک مبتلا هستند و مردان و زنان با درصدی تقریبا مشابه دچار این بیماری میشوند.
وی خاطرنشان کرد: برطبق برخی مطالعات و بررسیها، در مناطقی از جهان حدود یک پنجم جمعیت مبتلا به سندرم متابولیک هستند و تعداد قابل ملاحظهای نیز در معرض ابتلا به این بیماری بوده و در واقع بیماری آنها را تهدید میکند.
انتهاي پيام/