ورزش‌های حرکتی ملایم، از سفت شدن اندام و مچ پای آسیب دیده فرد جلوگیری خواهد کرد. این ورزش‌ها باید در حدی که با ایجاد درد، باعث آزار فرد نگردد، انجام شوند.

دکتر طناز احدی، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و استاد دانشگاه تهران، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول پس از آسیب مچ و قوزک پا، باید هر اندازه که ممکن است به اندام آسیب دیده استراحت داده شود. همچنین می‌توان از یک کیسه محتوی قطعات کوچک یخ، در ناحیه آسیب دیده استفاده کرد. استفاده از یخ باعث کاهش تورم و درد می‌شود. 

وی افزود: استفاده از باند اغلب مفید است و باعث کاهش درد و تورم می‌شود. با این حال در استراحت طولانی مدت، باید آن‌ را باز کرد. همچین بالا نگه داشتن اندام آسیب دیده و قرار دادن آن روی یک چهار پایه یا بالش به کاهش ورم کمک می‌کند. 

دکتر احدی در رابطه با درمان آسیب مچ پا پس از ۴۸ ساعت اول، تصریح کرد: ورزش‌های حرکتی ملایم از سفت شدن اندام و مچ پای آسیب دیده، جلوگیری خواهد کرد. این ورزش‌ها باید در حدی باشد که با ایجاد درد، باعث آزار فرد نگردد. همچنین می‌توان مچ پا را بالا‌تر از سطح قلب قرار داد. این کار به کاهش تورم و بهبودی کمک می‌کند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: پا ، آسیب ، ورزش ، تورم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار