به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ یکی ازعادات امروزی خانوادههایی که به ویژه فرصت کافی برای خرید نان به صورت تازه و همه روزه ندارند، استفاده از وسایلی برای تست کردن نان روی "اجاق گاز" است.
گفتنی است، پزشکان توصیه میکنند افراد نان را به صورت تازه و یا در بازههای کوتاه زمانی خریداری کنند تا احتمال خراب شدن و یا تغییرات شیمیایی در آن کمتر شود.
بررسیها نشان میدهند تست کردن نان نیازمند به صرف دقت و توجه کافی است زیرا بیشتر از حد مجاز میتواند سبب سوخته شدن قسمتهایی از نان شود.
قسمتهای سوخته نان بنا بر تحقیقات صورت گرفته دچار تغییرات سلولی شده و به "کربن" تبدیل شده که میتواند سبب ابتلا به انواع سرطانها درافراد شود.
پزشکان همچنان درخصوص "بهداشت وسیلهی تست نمودن نان" بر روی اجاق گاز نیز هشدار میدهند، زیرا در اثراستفاده به دفعات زیاد میتواند دچار خوردگی بدنهی فلزی و چسبیدن خردههای فلز به نان و مصرف آنها توسط افراد شود.
پزشکان گرم نمودن نانها را در حد استاندارد و پرهیز از سوزاندن آنها را توصیه میکنند.
وسیله مخصوص داغ نمودن نان بر روی اجاق گاز نیز باید به صورت مرتب شسته و در صورت مشاهده آثار زنگ زدگی بر سطح آن نسبت به تعویض آن اقدام شود.
انتهای پیام/