برای افزایش قدرت مغز، ‌باید از مصرف مواد غذایی محرک سیستم اعصاب و مواد حاوی کافئین مانند قهوه، چای، نوشابه‌های گاز دار و برخی میان وعده‌های غذایی حاوی این مواد خودداری نمود.

شهرزاد محمدیان‌، کار‌شناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، ‌در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: علاوه بر مواد غذایی، عوامل محیطی نیز بر قدرت مغز تاثیر دارد به عنوان مثال آلومینیوم با کاهش حافظه ارتباط دارد بنابراین در طبخ غذا نباید از ظرف آلومینیومی استفاده شود.

وی افزود: نگهداری موضوعات مختلف در حافظه، نوعی واکنش سلولی است، پیام‌های مختلف توسط واسطه‌های شیمیایی از یک سلول به سلول دیگر منتقل می‌شوند، استیل کولین‌ مهمترین واسطه شیمیایی در این مورد است.

 وی خاطر نشان کرد: لوبیای‌ سویا‌، تخم مرغ، جگر، بادام زمینی، نخود و انواع لوبیا نیز سرشار از کولین‌ هستند. 

 محمدیان‌ اذعان داشت: مطالعات نشان داده که با افزایش مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ سی، میزان سلامتی فکری و همچنین سلامت جسمی جامعه به میزان ده درصد افزایش می‌یابد البته میزان تاثیر ویتامین C در سلامتی افراد یکسان نیست و میانگین افزایش سلامتی در جامعه به میزان مذکور بوده است. 

وی گفت: بسیاری از گیاهان اثرات مثبتی بر جوش، حافظه و قدرت یادگیری دارند البته میزان مواد موثر موجود در گیاهان با یکدیگر متفاوت است و بستگی به عوامل متعددی از قبیل شرایط خاکی که گیاه در آن پرورش یافته، شرایط آب و هوا و فصل برداشت گیاه دارد.



انتهای پیام/
برچسب ها: مغز ، تغذیه ، قهوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.