یک متخصص مغز و اعصاب و یک توسعه دهنده بازی ویدیویی سیستمی را طراحی کرده اند که می تواند افکار دیگران را نشان دهد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، این سیستم جدید توسط فیلیپ روزدال خالق بازی معروف "حیات ثانویه" و آدام گازالی متخصص مغز و اعصاب دانشگاه کالیفرنیا در سن فرانسیسکو ساخته شده و اسکن مغزی، ثبت فعالیت مغزی و واقعیت مجازی را ترکیب می کند تا به کاربر اجازه دهد در مغز یک فرد دیگر به طور زمان واقعی سفر کند.


 
آنها این مغز شیشه ای را در فستیوال فناوری SXSW که اوایل هفته جاری در اوستین تگزاس برگزار شد به نمایش عموم گذاشتند.
 
گازالی گفت: ما هرگز پیش از این نتوانسته بودیم به این شکل وارد ساختارهای مغز شده و آنها را مشاهده کنیم. در گام بعد، این یک بازخورد زیستی است.در نمایش عمومی این سامانه، یکی از این پژوهشگران یک سربند واقعیت مجازی به سر بست و از طریق آن توانست مغز همسرش را به شکل سه بعدی بررسی کند.
 
در این حالت وی توانست با درخشش نور، فعالیت مغزی همسرش را از طریق الکتروانسفالوگرام (EEG) مشاهده کند.در این عرضه، تماشاچیان توانستند با استفاده از یک پروژکتور، آنچه را که این پژوهشگر از مغز همسرش می بیند، مشاهده کنند.
 
"مغز شیشه ای" دقیقا نشان نمی دهد فرد مقابل به چیزی فکر می کند بلکه سیگنال های الکتروانسفالوگرام فقط تصویری از فعالیت مغزی فرد را به طور گسترده نشان می دهد.اما این گروه در نهایت امیدوار است به رمزگشایی سیگنال های مغزی و نشان دادن آنها با استفاده از این سیستم واقعیت مجازی نزدیک شود.
 
افراد مبتلا به آسیب دیدگی شدید مغزی و یا دیگر بیماری های عصب شناختی می توانند چگونگی تاثیر بیماری بر فعالیت مغزی شان بصری سازی کرده و پزشکان چگونگی اصلاح آن را بیاموزند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار