به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، با توجه به درپیش بودن ایام نوروز و افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، اجراي طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز که پیش از این توسط رییس سازمان دامپزشکی کشور ابلاغ شده بود، از روز گذشته (شنبه 24 اسفندماه )آغاز شده و تا 15 فروردينماه سال آينده ادامه دارد.
براساس اين گزارش دستورالعمل این طرح در هفت بخش هماهنگی بین بخشی، برنامه عملیاتی، اماکن تحت پوشش، مواردی که باید مورد توجه خاص قرار گیرد، برنامه نظارتی، اطلاع رسانی و گزارش اقدامات ابلاغ شده است.
بر اساس این طرح، اکیپ های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در استان ها و شبکه های تابعه در دو شیفت کاری مستقر و به امکانات مورد نیاز مجهز خواهند شد.
لازم به ذكر است ، در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی، رستوران ها، هتل ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می شود، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی و سایر موارد حسب مورد تحت پوشش طرح قرار می گیرد.
اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.
انتهاي پيام/