![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، "جاناتان فِرو" کارشناس اقتصادی بلومبرگ درباره آثار احتمالی تحریمهای اقتصادی غرب علیه روسیه گفت: در حال حاضر اظهار نظرها درباره شکل و شیوه اعمال تحریمهای اقتصادی علیه روسیه فقط در حد گمانهزنی است.
هر یک از کشورهای غربی نیز منافع خود را (در جلوگیری از پیوستن شبه جزیره کریمه به روسیه) دنبال میکند و این موضوع بالاخص در انگلیس و حتی آلمان بیشتر نمود داشته است.
وی گفت: اعمال تحریمهای تجاری هنوز در حد تهدید است، زیرا واقعاً اجرای اینگونه تحریمها به نفع هیچ کس نیست.
بعد از چین، کشورهایی مانند آلمان بزرگترین شرکای تجاری روسیه هستند و روسیه نیز بزرگترین تأمینکننده گاز طبیعی برای اروپاییها است.
بر همین اساس، شاخص سهام در بورسهای روسیه صبح دوباره 2.5 درصد کاهش پیدا کرده که در هفته گذشته نیز بیش از هفت درصد سقوط داشته است.
این را میتوان بزرگترین واگذاری هفتگی سهام در روسیه از ماه نوامبر سال 2009 میلادی تاکنون برشمرد.
این مسئله نیز به مردم روسیه و بالاخص ثروتمندان این کشور آسیب خواهد زد و آنها هماکنون نیز آثار زیانبار این موضوع را احساس کردهاند.
جاناتان فرو افزود: باید توجه داشت روسیه، یکی از بزرگترین بازارهای مصرف دنیا را در اختیار دارد. بانک مرکزی این کشور نیز قرار است مجدداً درباره نرخ بهره بانکی و افزایش احتمالی آن تصمیم بگیرد.
باید توجه داشت این روند بر درآمد برخی شرکتهای اروپایی نیز اثر منفی دارد.
شرکت لوازم آرایشی "اوریفلِیم" سوئد، سی و نه درصد درآمد خود را از بازار روسیه تأمین می کند. شرکت «کارلزبرگ» فنلاند و همچنین "دانون" فرانسه نیز به ترتیب 25 و 11 درصد از درآمدشان را از طریق بازار روسیه به دست میآورند.
انتهای پیام/