به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان و بنا به اعلام روابط عمومی میراث فرهنگی استان "علي مهاجري" در چهارمين جلسه سازمانهاي مردم نهاد افزود : اين اداره كل در نظر دارد اماكن تاريخي كه واجد شرايط و قابل بهره برداري هستند را به بخش خصوصي واگذار كند.
وي تصریح کرد : هرساله بودجه قابل توجهي برای مرمت آثار و اماكن تاريخي صرف مي شود بنابراين بايد روح زندگی و رونق اقتصادی را به اين بناها بازگرداند.
مهاجري به آثار فرهنگي وتاريخي شهرماهان كه جز آثار ارزشمند استان هستند ، اشاره و گفت: سازمانهاي مردم نهاد بايد به عنوان بازوي توانمند اداره كل ميراث فرهنگي استان را برای حفظ اين آثار ياري كنند.
وي خاطرنشان کرد : با توانمند سازي سازمانهاي مردم نهاد مي توان هنر حفاظت از آثار تاريخي را در مردم علاقمند بوجود آورد و مشكل كمبود نيروي يگان حفاظت را رفع كرد.
مدير كل ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان كرمان به نقش سمن ها در جذب گردشگران خارجي اشاره كرد و افزود: آنها در نمايشگاههاي صنايع دستي خارج كشور از جمله كشورهاي كربلا و نجف با تبليغ و اطلاع رساني مي توانند در جذب گردشگران موثر واقع شوند.
وي یادآور شد : استان كرمان داراي آثار تاريخي و مناطق گردشگري است كه در دنيا بي همتا هستند، بنابراين بايد از وجود اين آثار خداداي برای پيشرفت و توسعه استان بهره كافي را برد.
دبير انجمن ميراب رفسنجان از پاك سازي محوطه هاي تاريخي توسط سمن هاي دوستدار در روزهای قبل از سال نو خبر داد و افزود: برنامه پاك سازي محوطه هاي تاريخي با هدف آموزش بهمردم بومی و پالایش فرهنگ انجام مي شود.
مصطفي مرتضوي گفت :سمن ها آمادگي لازم را براي حفاظت از آثار تاريخي و محوطه هاي باستاني دارند .
وی خاطرنشان كرد: ايام نوروز بهترين فرصت است كه سازمانهاي مردم نهاد توانمندي خود را نشان دهند./س