وی افزود: در این مدت جمعا 4 قانون به رئیسجمهور ابلاغ شد که دکتر روحانی یکی از قوانین را در مهلت قانونی 5 روزه و 3 قانون را با تاخیر ابلاغ کرد.
معاونت نظارت مجلس، نظارت بر اجرای قوانین و عملکرد مسئولان و دستگاههای اجرایی را دیگر محور گزارش سه ماهه معاونت نظارت مجلس دانست و ادامه داد: از تعداد 83 آئیننامه مربوط که بایستی تدوین میشد، 41 مورد هنوز تهیه نشده است که البته بیشتر این موارد مربوط به دولت گذشته است.
مظفر با بیان اینکه تذکر نمایندگان به وزرا و رئیسجمهور محور سوم گزارش معاونت نظارت مجلس بود، تصریح کرد: در مجموع در این سه ماهه نمایندگان هزار و 213 مرتبه به اعضای هیئت وزیران دولت یازدهم تذکر دادهاند که در مجموع رئیسجمهور بیشترین و وزیر دفاع کمترین تذکر را دریافت کردهاند، همچنین بررسی مقایسهای عملکرد مجلس بین سه ماهه دوم و سوم اجلاسیه دوم در موضوع تذکر نشان میدهد که میزان تذکر نمایندگان به وزرا و رئیسجمهور 15 درصد کاهش یافته است.
مظفر سؤال نمایندگان از وزرا را چهارمین محور گزارش نظارتی مجلس دانست و اظهار داشت: در این رابطه 191 سؤال به هیئترئیسه مجلس تقدیم شده است که از این تعداد 9 سؤال در مراحل مختلف خاتمه یافته، یک سؤال با درخواست نماینده سؤال کننده به حالت تعویق درآمده، 179 سؤال در مراحل مختلف رسیدگی در کمیسیون است و همچنین دو سؤال با عدم اقناع نمایندگان سؤال کننده آماده طرح در صحن علنی مجلس میباشد.
وی افزود: در بین وزرا، وزیر جهاد کشاورزی با 28 سؤال رتبه اول و وزیر دفاع نیز بدون سؤال در رتبه آخر سؤال وکلای ملت قرار دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره تحقیق و تفحصها نیز که پنجمین محور گزارش معاونت نظارت است، گفت: در مدت سه ماهه یاد شده12 تحقیق و تفحص جدید به هیئترئیسه مجلس تقدیم شده است؛ در مجموع در عمر 18ماهه مجلس نهم تعداد 81 تقاضای تحقیق و تفحص به هیئترئیسه مجلس تقدیم شده است.
وی در تشریح وضعیت 81 تحقیق و تفحص مجلس نهم خاطرنشان کرد: از این تعداد 41 تقاضا همچنان مفتوح و در جریان است، 9 پرونده نزد هیئترئیسه است و 30 تحقیق و تفحص نیز مختومه شده است.
معاون نظارت مجلس شورای اسلامی حضور وزرا و مسئولین اجرایی در صحن علنی مجلس برای ارائه گزارش را دیگر محور مهم در گزارش معاونت نظارت دانست و تصریح کرد: در بازده زمانی این گزارش نمایندگان از این ابزار نظارتی استفاده نکردند.
وی رسیدگی به شکایت مردم در کمیسیون اصل نود را دیگر محور مهم این گزارش عنوان کرد وافزود: کمیسیون اصل 90، هزار و 174 فقره شکایت دریافت کرده که از این تعداد 539 جوابیه واصل شده و در 28 مورد نیز از شاکی و متشاکی برای حضور در جلسات کمیسیون دعوت به عمل آمده است همجچنین 196 شکایت در نوبت رسیدگی در کمیسیون اصل نود مجلس است.
نماینده مردم تهران با یادآوری گزارش آماری تعداد ناظرین در مجامع ملی و استانی خاطر نشان کرد: به طور کل در این مجامع 250 نماینده ناظر داریم که گزارش خود را تهیه و به معاونت نظارت ارجاع دادهاند که ما هم آن را به کمیسیونهای مربوطه ارجاع دادهایم.
انتهای پیام/