کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف دَم کرده برگ و یا ریشه کاسنی به مقدار یک فنجان قبل از هر وعده غذایی اثر تقویتی بر وی معده داشته و اشتها را زیاد می نماید.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تمامی قسمت های کاسنی اعم از ریشه و برگ مصرف دارویی دارند.

وی با عنوان نمودن روشی برای برطرف نمودن التهاب در لثه تشریح کرد: برگ تازه کاسنی حاوی ویتامین ث فراوان بوده و از این رو مصرف آن التهابات لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، بهبود می بخشد.

نقشی ادامه داد: برای بهبودی لثه تحلیل رفته، مالیدن عُصاره گیاه با استعمال خارجی بر روی اثه توصیه شده است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شربت تهیه شده از جوشانده ریشه کاسنی برای سرفه های خشک و مقاوم با خلط غلیظ توصیه می شود.

وی افزود: کارشناسان عَرَق کاسنی را در تصفیه خون موثر دانسته و نوشیدن یک فنجان در یک لیوان آب سرد صبح و شب تاثیرگذار می دانند.

نقشی ضمن ییان دیگر خواص عَرَق این گیاه دارویی تاکید کرد: بهره گیری از عَرَق کاسنی برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز تاثیرگذار خواهد بود./س
 
 
 
انتهای پیام/
 
 
برچسب ها: دارویی ، گیاهی ، تقویت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.