به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، فرزندان امیدو آینده هر خانوادهای محسوب شده و والدین همه تلاش خویش را صرف تربیت فرزندان کرده تا بتوانند باعث سرافرازی خود و خانواده خویش گردند که اگر در راه تربیت فرزندان کوتاهی صورت گیرد ممکن است باعث بروز انحراف در راه و مسیر زندگیشان گردد.
در حاضر به علت تحرک جغرافیایی فرزندان زمینه دور ماندن آنها از چشم والدین فراهم شده و پدر ومادر برای همیشه نمیتوانند فرزندان خود را به طورمستقیم کنترل کنند.
نظام تربیتی در خانواده به گونهای اجرا شود که فرزند به یک بلوغ رشدی رسیده و آنها به مهارت خودکنترلی دست یابند که در این زمان با توجه به تغییر و تحولات بدست آمده، رسیدن به چنین مهارتی کمی دشوار باشد و خانواده باید همه تلاش و کوشش خود را انجام داده تا مهارت خود مدیریتی در فرزند ایجاد شود.
بای آسیبشناس خانواده و جامعه در این زمینه گفت: اگر خانواده فرزند را طوری تربیت کند که نیازی به کنترل مستقیم وی نباشد سبب شده که فرزند در نبود والدین دچار مشکل تربیتی خاصی نشده و راه رشد و تعالی خود را طی کند، ولی به علت وجود عناصر مزاحم در نظام تربیتی، شرایط سختی را جهت تعلیم فرزند به والدین میدهد.
وی در ادامه افزود: در روش تربیتی "لحظه به لحظه" برقرار کردن طرح رفاقت وپرهیز از هر گونه خشونت در محیط خانه میتواند عوارض این شیوه تربیتی را کاسته و راه را برای رشد و تکامل فرزند بسیار هموار میسازد.
گفتنی است، با توجه به توصیه کارشناسان والدین باید بچهها را طوری تربیت کنند که خود فرزندان قابلیت خود مدیریتی را داشته و با فرزند خود دوست و رفیق بوده، زیرا که اگر در غیر این صورت عمل کنند ممکن است فرزندان حرف دوستش را در محیط خانه و مدرسه بر صحبتهای پدر ومادرش ترجیح داده که این باعث به انحراف کشیدن فرزند میشود.
انتهایپیام/