![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
حمیدرضا عسگری، سرپرست معاونت فرهنگی سازمان زیباسازی شهر تهران درباره نصب یک کتیبه در حرم شاه عبدالعظیم حسنی اظهار کرد: کتیبهای به ابعاد ۳۰ متر در ۱۱ متر، با طراحی ویژه برای نیمه شعبان، امروز در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) نصب شد که شامل ۲۰ عبارت سلام به معصومین و بزرگان دینی است.
وی با اعلام اینکه در راستای بزرگداشت نیمه شعبان، اولین کتیبهای که برای این مناسبت طراحی و نصب شده، امروز در حرم حضرت عبدالعظیم علیهالسلام رونمایی شد، تصریح کرد: این کتیبه که به همت ۲۶ هنرمند خطاط و در مدت ۱۰ شبانهروز ساخته شده، شامل ۲۰ عبارت سلام به ۱۴ معصوم و ۶ شخصیت از بزرگان دینی مانند حضرت زینب (س)، حضرت ابوالفضل (ع) و حضرت معصومه (س) است.
عسگری با بیان اینکه ایده این کتیبه به مناسبت نیمه شعبان و بهویژه با هدف ارتباط معنوی با سیدالشهداء شکل گرفته است، گفت: این کتیبه بهطور خاص بهعنوان یک سلام به امام زمان (ع) و به عنوان نمادی از پیوند معنوی بین حرم حضرت عبدالعظیم (س) در ری و حرم سیدالشهدا در کربلا طراحی شده است.
سرپرست معاونت فرهنگی سازمان زیباسازی با بیان اینکه این اثر هنری که ۳۳۰ متر مربع مساحت دارد، از بهترین اجناس و رنگها ساخته شده است، خاطرنشان کرد: دومین نسخه از این کتیبه برای نصب در کربلا آماده شده و پیشبینی میشود در روز پنجشنبه، همزمان با نیمه شعبان، این کتیبه در بین الحرمین یا حرم سیدالشهداء نصب شود.
منبع: شهر