اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه ماش، حاوي بسياري از مواد مورد نياز بدن است و در عين حال کالري کمي دارد.
وی تشریح کرد: ماش به علت دارا بودن ويتامين آ و د نيازهاي بدن ما را تامين ميکند و براي تقويت اعصاب و بينايي مفيد است.
نقشی ادامه داد: میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست بنابراین خوردن آن برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مفید است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ماش از نظر منگنز و سلنيوم که خاصيت آنتياكسيداني دارند، نيز غني است و مصرف آن موجب پيشگيري از بيماريهاي مزمن ميشود.
وی اظهار داشت: پتاسيم ماش نيز فراوان است بنابراين مصرف آن براي مبتلايان به پرفشاري خون، توصيه ميشود.