به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،عبدالرضا تاکی اظهار کرد: در شهرستان شهرضا بیش از 300 خانوار به شغل زنبورداری اشتغال دارند که با 67000 کلنی زنبور عسل از نظر کمیت رتبه دوم و از نظر کیفیت رتبه اول تولید عسل مرغوب را دار است.
وی افزود: حمایت بیشتر دولت و تقویت تشکل های زنبور داری استان و شهرستان، تخصیص اعتبارات، خدمات دارویی و تأمین شکر مورد نیاز این گروه تولید کننده از عوامل موفقیت زنبورداران است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا تصریح کرد: ظرفیت پرورش زنبور عسل و تعداد زیاد زنبورداران، نیازمند یک واحد آزمایشگاه بود که با همکاری مدیریت استان و خودیاری مردمی آزمایشگاه کنترل عسل توسط شرکت تعاونی زنبورداران شهرضا به بهرهبرداری رسید.
وی گفت: این آزمایشگاه برای کنترل کیفی، درجه بندی عسل و برای تعیین نرخ کمک زیادی به زنبورداران و مصرف کنندگان عسل می کند.
تاکی خاطرنشان کرد: شهرستان شهرضا در سال 92 ، با توجه به استمرار خشکسالی بیش از 200 تن تولید عسل داشته است.
وی با اشاره به عدم توانایی بیشتر اعضای شرکت تعاونی جهت افزایش سرمایه به منظور وسعت فعالیتهای شرکت، تصریح کرد: زنبورداران با مشکلاتی مانند عدم حمایت های مطلوب بیمه ای، عدم ارائه تسهیلات بلند مدت با کارمزد کم به زنبورداران به منظور افزایش سرمایه و تامین نهادهها در جهت افزایش میزان تولید عسل روبهرو هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به استمرار خشکسالیهای اخیر در شهرستان و استانهای همجوار، خاطرنشان کرد: گرانی نهاده های مورد نیاز زنبورداران، افزایش قیمت داروهای مورد نیاز و کمبود آن در بازار و عدم وجود کارشناسی لازم و مؤثر در تعیین و تثبیت قیمت عسل زنبورداران هنگام عرضه از دیگر مشکلات زنبورداران شهرستان است.
انتهای پیام/ م