پرفسور محمد حسن سلطانزاده در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: براساس آزمایش متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه آلبرتا مشخص شد که این چاشنی ایرانی حاوی ترکیب فعالی است که میتوان از آن برای درمان بیماریهای التهاب عصبی مثل "ام اس" استفاده کرد.
وی ادامه داد: در زعفران مادهای موسوم به کروسین وجود دارد که از سلولهای مغزی در محیط کشت آزمایشگاهی و سایر مدلهای مبتلا به ام اس محافظت میکند.
وی اظهار داشت: این ماده در واقع از آسیب دیدن سلولهایی که غلاف میلین را در مغز تولید میکنند جلوگیری مینماید میلین لایهای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورونهای عمل میکند و بیماری ام اس شامل بروز التهاب در سلولهای مغزی است که در چنین حالتی "سلولهای مغز" این عایق محافظتی خود را از دست میدهد.
وی در پایان گفت: این یافته جدید بسیار جالب و در زمینه ام اس در آینده بسیار امیدوار کننده است.
انتهای پیام/