رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان کامیاران از تولید سالانه هزار و 225 تن گوشت ماهی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج،رضایی گفت: کامیاران دارای یک مجتمع پرورش ماهی قزل‌آلا با 54 واحد فعال واقع در روستای پالنگان و 23 مزرعه کوچک پرورشی ماهی دارای پروانه تأسیس و بهره‌برداری در مناطق مختلف این شهرستان است.
وی افزود: مزرعه‌های کوچک پرورشی دارای ظرفیتی بیش از 125 تن ماهی در سال هستند و این در حالی است که مجتمع پرورش ماهی پالنگان ظرفیتی به میزان هزار و 100 تن در سال را دارد.
رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان کامیاران اضافه کرد: در بخش شیلات شهرستان کامیاران، 185 نفر به صورت مستقیم صاحب شغل شده‌اند و 85 نفر هم دارای شغل غیرمستقیم مرتبط در این بخش هستند.
رضایی در ادامه گفت: تولیدات مزارع پرورش ماهی کامیاران به کل کشور صادر شده و نیز به صورت زنده و با مجوز دامپزشکی به کردستان عراق صادر می‌شود./س
 
برچسب ها: ماهی ، شیلات ، پرورش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.