محققان اسپانیایی قصد دارند از باکتری موجود در مدفوع نوزاد برای تولید سوسیس پروبیوتیک با خواص بهداشتی و طعم مناسب استفاده کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، تحقیقات نشان می‌دهد، مواد غذایی مانند ماست که حاوی باکتری پروبیوتیک زنده هستند، برای سلامت بدن بسیار مفید بوده و به برطرف شدن مشکلاتی از جمله چربی شکم، افسردگی، التهاب، عفونت ادراری، اختلالات معده و روده از جمله یبوست بویژه در نوزادان کمک می‌کنند.

«لاکتوباسیلوس» و «بیفیدوباکتریوم» دو نوع باکتری اصلی هستند که اغلب در محصولات پروبیوتیک وجود دارند.

به گفته «آنا جوفر» یکی از نویسندگان این مطالعه، این دو نوع باکتری پروبیوتیک به وفور در مدفوع نوزادان وجود دارند.

محققان موسسه تحقیقات کشاورزی و غذا (IRTA) در کاتالونیا، 43 نمونه مدفوع نوزادان شش ماه سالم را جمع‌آوری و کشت دادند و نوعی سوسیس به نام «fuet» تولید کردند که از خواص پروبیوتیک کافی برای بدن در عین طعم مناسب برخوردار است.

تحقیقات تکمیلی برای اطمینان از دارا بودن خواص پروبیوتیک این دو نوع باکتری باید انجام شود.

باوجود نتایج مثبت این مطالعه، تاکنون هیچ شرکت تولیدکننده موادغذایی تمایلی به تولید سوسیس با باکتری مدفوع نوزاد نشان نداده است.

نتایج این مطالعه در مجله Meat Science منتشر شده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: تولید ، سوسیس ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار