اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: خوردن لوبیا سبز برای تقویت قلب و ریه به خاطر وجود كلروفیل و ویتامین آ مفید است.
وی با اشاره ای به اثرات این سبزی در جلوگیری از حملات قلبی تشریح کرد: اين سبزي ارزشمند به دليل دارا بودن مقدار زياد اسيدفوليک و آهن قادر است تا حدودي در رفع كمخوني و پيشگيري از بروز حملات قلبي موثر باشد.
نقشی با توصیه ای به خریداران لوبیا سبز ادامه داد: برای خرید لوبیا سبز بهتر است آن دسته از آنها را انتخاب نماییم که غلاف آنها سبز باشد و دارای پوستی لطیف و بدون نقطه های قهوه ای بوده و تُرد و تازه باشند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: لوبیا سبز دارای اگزالات است و زمانی که مقدار اگزالات ها در بدن بالا برود، مشکلاتی را برای بدن ایجاد می کنند و به همین دلیل بهتر است افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و کیسه صفرا، از خوردن این سبزی خودداری کنند.
وی از نفاخ بودن لوبیا گفت و اظهار داشت: لوبیا سبز را همه سنین می توانند بخورند، اما کسانی که معده های ضعیف دارند یا بچه های کوچک به علت نفاخ بودن باید آن را کمتر مصرف کنند.