کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف لوبیا سبز موجب کاهش فشار خوان شده و به دليل غني بودن از ويتامين‌هاي گروه ب تقويت‌كننده فوق‌العاده سيستم اعصاب به شمار مي‌آيد.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: خوردن لوبیا سبز برای تقویت قلب و ریه به خاطر وجود كلروفیل و ویتامین آ مفید است.

وی با اشاره ای به اثرات این سبزی در جلوگیری از حملات قلبی تشریح کرد: اين سبزي ارزشمند به دليل دارا بودن مقدار زياد اسيدفوليک و آهن قادر است تا حدودي در رفع كم‌خوني و پيشگيري از بروز حملات قلبي موثر باشد.

نقشی با توصیه ای به خریداران لوبیا سبز ادامه داد: برای خرید لوبیا سبز بهتر است آن دسته از آنها را انتخاب نماییم که غلاف آنها سبز باشد و دارای پوستی لطیف و بدون نقطه های قهوه ای بوده و تُرد و تازه باشند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: لوبیا سبز دارای اگزالات است و زمانی که مقدار اگزالات ها در بدن بالا برود، مشکلاتی را برای بدن ایجاد می کنند و به همین دلیل بهتر است افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و کیسه صفرا، از خوردن این سبزی خودداری کنند.

وی از نفاخ بودن لوبیا گفت و اظهار داشت: لوبیا سبز را همه سنین می‌ توانند بخورند، اما کسانی که معده‌ های ضعیف دارند یا بچه ‌های کوچک به علت نفاخ بودن باید آن را کمتر مصرف کنند.

نقشی تاکید کرد: خوردن لوبیا سبز از ریزش مو جلوگیری می‎كند./س
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: لوبیا ، سبز ، اعصاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.