کلیه‌ها از قسمت‌های مهم و حساس بدن هستند که در صورت تغذیه نامناسب اضافه بار بر آن‌ها تحمیل شده و موجب نارسایی کلیه می‌شود.

دکتر پیام فرهبخش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کلیه‌ها از اعضای مهم و حساس بدن هستند که تغذیه در سلامت آن‌ها بسیار مهم است که در صورت تغذیه نامناسب اضافه بار بر آن‌ها تحمیل شده و باعث نارسایی کلیه‌ها می‌شود. 

وی افزود: مصرف روزان ۱۲-۸ لیوان آب در بهبود عملکرد و سلامت کلیه‌ها مفید است. 

وی ادامه داد: مصرف غذاهای پروتئینی مثل تخم مرغ، ماهی و مرغ در سلامت کلیه‌ها کمک کننده هستند. 

وی تصریح کرد: مصرف ویتامین d که عملکرد کلیه را بالا می‌برد و سموم را از کلیه‌ها دفع می‌کند. 

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم از مصرف غذاهایی که حاوی سدیم است اجتناب کنید از جمله گوشت‌های نمک سود شده که اضافه بار به کلیه‌ها تحمیل می‌کند و باعث نارسایی کلیه‌ها می‌شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: کلیه ، تغذیه ، نمک ، سدیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار