وجود خون در ادرار را باید جدی گرفت، زیرا بعضی از افراد که دچار بیماری نفروپاتی IGA هستند، ممکن است وقتی در معرض سرما قرار می گیرند، گلومرلهای کلیه شان دچار آسیب و باعث خونریزی شود.

به گزارش  گروه بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اگر فردی علائمی مانند وجود خون در ادرار، تب و لرز و درد شدید پهلو داشته باشد، باید هرچه سریعتر به پزشک معالج خود مراجعه کرده تا اقدامات لازم را انجام دهد.

بیماران کلیوی در فصل سرما مایعات گرم بیشتر بنوشند

دکتر صدراله محرابی به بیماران کلیوی توصیه کرد: در فصل سرما، از قرار گرفتن در معرض سرما خودداری و از لباس های گرم استفاده کنید و مایعات گرم بیشتر بنوشند.

ایجاد درد کلیه براثر سرمای زمستان، واقعیت ندارد

این جراح و متخصص کلیه و فوق تخصص لاپاروسکوپی، تصریح کرد: ایجاد درد کلیه به دلیل سرما پایه و اساس علمی ندارد، چون سرما باعث منقبض شدن عضلات دور کلیه شده که منشا داخل کلیوی ندارد.

دکتر محرابی اضافه کرد: برخی از بیماران کلیوی تصور می کنند قرار گرفتن در معرض سرما باعث بروز درد کلیه در آنها می شود در صورتی که این امر پایه و اساس علمی ندارد.

وی درخصوص علائمی مانند تکرر و سوزش ادرار در افراد عادی، در فصل سرما، خاطر نشان کرد: در فصل سرما با تحریک سیستم سمپاتیک خودکار در افراد عادی تکرر ادرار، سوزش ادرار افزایش پیدا می کند که کاملا عادی است و نشانگر بیماری کلیوی نیست.

دکتر محرابی با بیان اینکه سرما باعث ایجاد احساس درد در پهلوها می شود و بیماران به اشتباه از آن به درد کلیه یاد می کند، اظهار داشت: نفروپاتی کلیه به علت رسوب آنتی بادی نوع A، تنها بیماری کلیوی است که سرما باعث ایجاد و یا تشدید درد در آنها می شود.

وی در پایان توصیه کرد: افراد مبتلا به بیماریهای کلیه و ادرار، مانند سنگ های دستگاه ادراری، اختلال عملکرد کلیه ها، دیابت، عفونت های ادراری لازم است طبق توصیه پزشک معالج، هرچند ماه یکبار با انجام آزمایشات عملکرد کلیه و ادرار و در صورت نیاز انجام سونوگرافی از سلامت کلیه های خود اطمینان پیدا کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: ادرار ، کلیه ، خون ، مایعات ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار