گروه موسیقی "بوم و بر" در بخش جنبی جشنواره اشعاری از "اخوان ثالث"، "هوشنگ ابتهاج" و "رهی معیری" را برای مخاطبان جشنواره می‌خواند.

به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بین الملی موسیقی، گروه موسیقی بوم وبر،  به تازگي توسط فاضل جمشیدی (خواننده)، حسین پرنیا (سنتور)، آرش فرهنگ‌فر (تنبك) شکل گرفته که از گذشته با هم آشنایی دارند. هدف اصلی این گروه جذب  مخاطبین حقيقيِ ساز و آواز ایرانی است. اعضای این گروه بر اين باورند که ساز و آواز ایرانی مهم‌ترین بخش موسیقی ایرانی است و اگر توجه و دقت کافی در انجام این مهم‌چه در انتخاب ساز‌ها، اشعار، آوازها، تصنیف‌ها، تحریرها، تلفیق‌ها، تأکید‌ها، ریتم‌ها، ترکیبات و  در نهایت، اثرگذاری بر روح و جان مخاطب  صورت نگیرد، با اهداف مورد نظر قدما و اساتید ساز و آواز ایران نزدیک نمی‌شود.  
 
خواننده  گروه بوم و بر درباره حضور در جشنواره موسیقی فجر گفت: به اعتقاد من فقط با فرهنگ و جشنواره‌های فرهنگی می‌توان ذهن بسیاری از مردم سیاست زده را تا حدودی متعادل کرد؛ در همین راستا  هر کدام از جشنواره‌های فجر حتی اگر چندین نوبت در سال برگزار شود باز هم کم است.
 
این خواننده موسیقی سنتی افزود: بسیاری از استعدادهای جوان جشنواره که موفق شده‌اند در بخش‌های رقابتی، مقامی از آن خود کنند در سال‌های بعد با جدیت بیشتری کار موسیقی را دنبال می‌کنند و امیدوارم روند جوان‌گرایی که شعار عمده مسئولان جشنواره در همه دوره‌ها بوده است، در حد شعار باقی نماند و بتوان این جوانان را درطول سال برای برگزاری کنسرت یا انتشار آلبوم حمایت کرد.
 
خواننده  گروه بوم و بر که در بخش جنبی جشنواره  بیست و نهم به صحنه می‌رود،گفت: مهمترین دغدغه موسیقیدانان و به ویژه گروه‌های جوان گرفتن سالن و مجوز است و اگر بتوان راه برای این دو مشکل اندیشید بسیاری از مشکلات موسیقی حال می‌شود.
 
وی ادامه داد: همچنین برای گروه هایی که موفق به کسب رتبه در جشنواره می‌شوند باید تمهیدات خاصی در نظر گرفته شود که بعد از جشنواره مرتب به صحنه بیایند و در سایه تجربه و تکرار استعدادهای آنها شکوفا شود و بتوانند ملودی های ناب برای موسیقی کشور خلق کنند.
 
این خواننده در ادامه افزود: جشنواره موسیقی فجر می‌تواند تاثیرگذار باشد اما این جشنواره به دلیل کمبود بودجه در چند سال اخیر با مشکلاتی همراه بوده است که امیدواریم سال آینده روند رو به رشدی داشته باشد.
 
فاضل جمشیدی سال 1338 در شهر ری متولد شد. تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته کارشناسی جامعه‌شناسی با گرایش پژوهشگری ادامه داد و در کنار تحصیل به فراگیری ردیف آوازی نزد استاد نصرالله ناصح‌پور، کریم صالح‌عظیمی و شهرام ناظری پرداخت.
 
این خواننده در پایان گفت: در جشنواره هفت قطعه اجرا می‌کنیم که اشعار آن از اخوان ثالث، هوشنگ ابتهاج و رهی معیری است. همچنین قطعاتی در آواز اصفهان اجرا می‌کنیم.
 
گروه بوم بر  30 بهمن‌ماه سال جاری ساعت 18:30 در سالن اریکه ایرانیان به صحنه می‌رود.
 
بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر تا یکم اسفند ادامه دارد.

انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.