به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ 1. Escamoles: غذایی از مگس و لارو است که در مکزیک خوردن آن بسیار رواج دارد و جزو غذاهای اصیل و سنتی است.
2. Lutefisk: یک غذای سنتی از کشورهای شمال اروپا است که از روغن ماهی و امثال آن که در آفتاب خشک شده و یا ماهی سفید شور (klippfisk) و آب قلیایی و نوشابه تهیه می شود. نام آن به معنای واقعی کلمه به معنی "ماهی آب قلیایی"است.
3. Surströmming: تخمیر کنسرو ماهی است که بیشتر در خارج از منزل به دلیل بوی گند آن مصرف می شود اغلب در طول حمل و نقل و ذخیره سازی متورم به علت تخمیر بوی بدی می گیرد. در آن گونه باکتری Haloanaerobium وجود دارد که این باکتری ها "دی اکسید کربن" و تعدادی از ترکیبات که بوی منحصر به فرد به به وجود می آید تیز (پروپیونیک اسید)، تخم مرغ فاسد (سولفید هیدروژن) surströmming و تعدادی از مواد دیگر برای بوی ان ساخته شده است. سیب زمینی آب پز (سیب زمینی بادام) در تهیه ساندویچ آن مشترک هستند،. دیگر مواد تشکیل دهنده ( خامه ترش) و یا موسیر و گاهی گوجه فرنگی است.
4. Kumis: یک نوشیدنی نفرت انگیز است که از تخمیر شیر اسب تهیه می شود .
5. Century Egg: تخم مرغ اصیل چینی است که مخلوطی از خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و کاه برنج است که چند هفته برای تهیه آن زمان لازم است.
6.سوپ خون: در شمال ویتنام خوردن خون اردک به ویژه در وعده صبحانه چون از پروتئین زیادی برخوردار است بسیار رایج است و یک صبحانه مفصل به شمار می آید.
7.سوپ عقرب انتهاي پيام/
همین غذاهارو میخورن که وحشی شدن دیگه