به گزارش
خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ در بیشتر پلو خورشت ها از گوشت و مرغ استفاده می شود و در طعم های گوناگون در رستوران ها سرو می شود.
1- جیرجیرک کمبوج 2- خورشت تام یام ( با طعم ترش): نوع جالبی از خورشت ها محسوب می شود که طعم تند قره قوروت دارد.
3- پد تايلندي4- کوفته میگو پلو: خورشت محبوب در هنگ کنگ که از گوشت خوک تهیه می شود.
5- پلوخورشت ساندویچ: در نیویورک که از گوشت های ادویه ای تهیه می شود.
6- پلوخورشت چینی: که در تمام اغذیه فروشی های چین به فروش می رسد و از شانه گاو در تهیه آن استفاده می شود و آن را با نان باگت ترد مصرف می کند.
انتهای پیام/