یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب اوریک، بخش اصلی و غالب را در روغن زیتون داراست، کارکرد این اسید چرب در کاهش روندهای التهابی در بدن مفید است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،رضا امانی گفت: در سال‌های اخیر به نقش سودمند اسیدهای چرب امگا مانند اوریک در کاهش خطر بیماری‌های مزمن از قبیل بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت توجه شده است.

وی ادامه داد: هنگامی که در رژیم غذایی، اسید چرب اوریک جایگزین اسیدهای چرب اشباع شود، شاخص بیماری‌های قلبی و عروقی به صورت معنی‌داری کاهش می‌یابد.

این متخصص تغذیه درباره کاربرد روغن زیتون در برنامه‌های غذایی روزانه توضیح داد: در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد، قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیره‌رنگ بوده و دارای عطر و بو هستند، تنها برای مصارف سالاد توصیه می‌شوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.

امانی توصیه کرد: باید توجه داشت که همواره لازم است تمامی روغن‌ها را در محیط خنک و به دور از تابش آفتاب و غیره نگهداری شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: چربی ، روغن ، زیتون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.