اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نارنگي داراي ويتامين هاي آ، ب1، ب2، ث، پروتئين ، چربي ، قند، حاوي مقدار زيادي فسفر، كلسيم است.
وی ضمن بازگو نمودن خاصیت اشهاآوری نارنگی تشریح کرد: نارنگي علاوه بر خاصيت اشتهاآوري از جمله ميوههايي است كه براي قلب و معده مقوي بوده و بهعنوان يك اشتهاآور طبيعي براي بيماران كماشتها و افرادي كه تمايل به افزايش وزن دارند، تجويز ميشود.
نقشی ادامه داد: افرادي كه نياز به دريافت پتاسيم بيشتري دارند ميتوانند از طريق ميوه نارنگي، پودر نارنگي يا آب اين ميوه زمستاني ميزان پتاسيم مورد نياز خود را جبران كنند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و كلسيم بالا، نارنگي يكي از ميوه هايي است كه در تشكيل استخوان و اسكلت بدن موثر است.
وی اظهار داشت: افراط در مصرف نارنگي موجب افزايش گاز روده شده و ناراحتيهاي گوارشي براي مصرفكننده به همراه ميآورد.