حفظ سلامت مغز مانند سلامت سایر اعضای بدن از اهمیت بسزایی برخوردار است که در این میان تغذیه با کارکرد مغزی رابطه ای مستقیم دارد.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سلامت مغزی با کارکرد مغزی رابطه ای مستقیم دارد اگر خوراکی‌هایی مصرف کنیم کارکرد مغزی را حفظ می کند می توان جلوی بسیاری از بیماری‌های مغزی را گرفت.

وی افزود: مصرف امگا 3 در تامین سلامت مغزی بسیار کمک کننده است زیرا مغز جنسش از چربی است و بهترین منبع امگا 3 ماهی های چرب آب های سرد و گردو هستند.

وی ادامه داد: جلوگیری از مصرف غذاهایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند مثل کنسروها سلامت مغز را تامین می کند.

وی تصریح کرد: استفاده روزانه از املاح و ویتامین‌ها که باعث می شوند اختلالی در عملکرد مغز رخ ندهد.

دکتر فرهبخش اظهار داشت: استفاده از آنتی اکسیدانها باعث تسهیل ارتباط های عصبی در مغزی می شوند مثل رنگدانه های قرمز در خانواده توت ها و رنگدانه های کیلوپن در گوجه‌فرنگی.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: استفاده از کافئین هم به افزایش هوشیاری کمک خواهد کرد که مصرف 3 تا 4 لیوان چای یا قهوه بسیار موثر است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، سلامت ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار