![](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/11/18/2000111_618.jpg)
امید محمدی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه ساخت 39 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان تهران آغاز شده است گفت: سهمیه مسکن مهر استان تهران در شهرهای زیر 25 هزار نفر افزایش نخواهد یافت.
وی در ادامه افزود: از 39 هزار واحد مسکن مهر ساخت 19 هزار و 600 واحد به اتمام رسیده است و در آیندهای نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
محمدی در ادامه اظهار داشت: 12 هزار و 600 واحد مسکن مهر در استان تهران باقی مانده که ساخت آنها همچنان ادامه دارد.
مدیر امور مسکن مهر در ادامه تصریح کرد: 7 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان تهران افتتاح شده است.
محمدی در ادامه توضیح داد: تعدادی از واحدهای مسکن مهر به پایان رسیده ولی به دلیل مشکلات زیرساختی امکان افتتاح آنها وجود ندارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مشکلات خدمات زیرساختی از جمله آب، برق و گاز معضلی است که در این خصوص جلسات بسیاری گذاشتهایم که متأسفانه نتایج عملی نداشته است.
مدیر امور مسکن مهر در بنیاد مسکن اظهار داشت: امید است وزارت نیرو هر چه سریعتر خدمات زیربنایی این واحد را برای افتتاح آماده کند.
انتهای پیام/