به گزارش حوزه رادیو تلویزیون
باشگاه خبرنگاران به نقل از برنامه "اقتصاد كشاورزي و توسعه" اين هفته به ظرفيت توليد شير در كشور اختصاص دارد.
در میان غذاهای مختلفی که روزانه به مصرف انسان می رسد بدون شک شیر مناسبترین و متعادل ترین ترکیبات را دارا می باشد و به همین لحاظ است که معمولاً شیر را غذای کامل می نامند.حال چرا در كشور از تمام ظرفيت توليد شير استفاده نمي شود؟
محمد جودكي يكي از فعالان در عرصه توليد شير در كشور ميهمان اين هفته برنامه خواهد بود و در اين مورد مطالبي را عنوان خواهد كرد.
"اقتصاد كشاورزي و توسعه" يكشنبه 13 بهمن ساعت 15 به مدت 30 دقيقه تقديم شما شنوندگان محترم ميگردد.
انتهای پیام/ اس