مرتضي ابراهيمي مقدم در گفتگو يا
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به افزايش نرخ کارمزد جايگاه داران اظهار کرد: از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تاکنون رقم کارمزد جایگاه های CNG تغییری نکرده و 40تومان به ازای فروش هر مترمکعب گاز باقی مانده است. این در حالی است که هزینه های جایگاهداران 85درصد افزایش داشته است.
وي تاكيد كرد: بر اساس پیشنهاد صورت گرفته، قیمت کارمزد جایگاههای CNG بخش خصوصی باید از 40 تومان به 80 تومان افزایش یابد اما همچنان بعد از گذشت چند ماه از ابلاغیه برای اعمال این قیمت منتظر تصمیم شورای اقتصاد هستیم.
ابراهيمي مقدم خاطرنشان كرد: با گذشت 3 ماه از ابلاغ رسمي افزايش قيمت کارمزد از طرف انجمن صنفي و وزارت نفت متاسفانه هنوز اين موضوع در شوراي اقتصاد مطرح نشده است.
دبير انجمن جایگاه دارانCNG تصریح کرد: موضوع افزایش نرخ کارمزد درجلسات مختلف در حال بررسی است و مورد تاکید مسولان وزارت نفت و ستاد هدفمندی یارانه ها قرار گرفته و این افزایش قیمت در انتظار تشکیل جلسه شورای اقتصاد است تا کلاف پیچیده باز شود.
وي تصريح کرد: حيات اقتصادي جايگاهداران به اين موضوع بستگي دارد افزايش نرخ کارمزد جايگاهداران از 40 تومان به 80 تومان از بطور مداوم از سوي امور کميسيون شوراي دبيرخانه شوراي اقتصاد و معاونت راهبردي رياست جمهوري در حال پيگيري است و تاکنون به نتيجه نرسيديم .
برخي از مسولان از بررسي افزايش نرخ كارمزد جايگاه داران سي ان جي در جلسه شوراي اقتصاد خبر مي دهند و ادعا براين درند كه هم اكنون قابل اجراست اين در حالي است كه با پيگيري خبرنگار باشگاه خبرنگاران از انجمن جايگاهداران سي ان جي حاكي از ان است كه موضوع در شوراي اقتصاد مطرح نشده است.
*** نامه سرگشاده فعالان صنعت CNG به رییس جمهور، جلسات شورای اقتصاد را تشکیل دهید
از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم تا کنون، شورای اقتصاد جلسه ای نداشته است و این در حالیست که یکی از تکالیفی که مطابق بند 19-3 قانون بودجه سال 1392 کل کشور به عهده این شورا گذاشته شده، تصویب و ابلاغ افزایش کارمزد جایگاههای CNG است.
به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی CNG کشور، وزیر نفت در اواخر مهر ماه سال جاری، پیشنهادات این وزارتخانه را در رابطه با کارمزد جدید انواع جایگاههای CNG، جهت تصویب و ابلاغ توسط شورای اقتصاد، ارائه نمود ولی اکنون با گذشت نزدیک به 4 ماه از نامه وزیر نفت، شورای اقتصاد تشکیل جلسه نداده است.
صنعت CNG با سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری توانسته است در کنار اشتغالزایی 22 هزار نفری، بیش از 15 میلیارد دلار صرفه جویی اقتصادی برای کشور به همراه داشته باشد. حدود 3 سال است که این صنعت با رکود مواجه شده است. کارخانه های کمپرسورسازی با توان تولید 800 کمپرسور در سال، تقریبا به حالت تعطیل درآمده اند و اغلب نیروهای خود را تعدیل نموده اند.
کارخانه های مخزن سازی با ظرفیت تولید 650 هزار مخزن در سال، با یک سوم ظرفیت در حال فعالیت هستند. اکتون خروج صنعت CNG از رکود و تزریق خون جدید به رگهای این صنعت، منوط به تشکیل جلسه شورای اقتصاد و تصویب و ابلاغ افزایش کارمزد جایگاههای CNG توسط این شوراست.
لذا از جنابعالی درخواست می گردد تا با تشکیل جلسه شورای اقتصاد در روزهای باقیمانده سال جاری، زمینه اجرای بند 19-3 قانون بودجه امسال را که پس از گذشت بیش از 10 ماه از سال، اجرایی نشده است، فراهم گردد.
انتهاي پيام/